PERHE

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota korkeatasoista asiantuntija-apua kaikissa perheoikeudellisissa asioissa.

ASIANAJOTOIMISTO FAGERHOLM-MÅRD

Avioehto

Oletko aikeissa solmia avioliiton? Ennen avioliiton solmimista on hyvä harkita avioehtosopimuksen laatimista. Avioehdolla puolisot voivat määrätä puolisoiden avio-oikeudesta toistensa omaisuuteen. Laadimme tarpeitasi vastaavan avioehdon. Samalla pohdimme yhdessä, onko keskinäinen testamentti tarpeen.

Avioehdon voi laatia myös myöhemmin, mutta se edellyttää, että molemmat osapuolet ovat yksimielisiä.

Perheoikeudelliset asiakirjat

Perheen ja yksityishenkilöiden elämään liittyy mitä moninaisimpia vaiheita ja tilanteita, joista useisiin voi varautua ennalta laatimalla omia tarpeita vastaavat asiakirjat.

Oli kyse sitten erilaisista varallisuusjärjestelyistä tai ikääntymisen ennakoimisesta, autamme asiakkaitamme kartoittamaan nämä tarpeet ja laatimaan asiakirjat alusta loppuun.

Kun ero sattuu kohdallesi

Avio- tai avoeron sattuessa on usein monta asiaa, jotka pitää järjestää. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua uudessa elämäntilanteessa.

Avustamme lapsesi huollon, asumisen, elatuksen ja tapaamisoikeuden järjestämisessä. Ensisijaisesti pyrimme sovinnolliseen ratkaisuun, koska uskomme, että se on kaikkien osapuolten kannalta paras ratkaisu. Mikäli asiaa ei ole mahdollista sopia lapsen toisen vanhemman kanssa avustamme asiaa koskevassa oikeudenkäynnissä.

Avustamme myös omaisuuden jaossa eron jälkeen ja laadimme tarvittavat asiakirjat. Mikäli asia on riitainen teemme kaiken tarvittavan etujesi valvomiseksi, ensisijaisesti neuvottelemalla toisen osapuolen kanssa. Mikäli asia ei ole sovittavissa voimme hakea oikeudelta pesänjakajan määräämistä.

Meillä on hyvin vankka kokemus perheoikeudellisista asioista, joissa yhteistyökyvyttömyys, väkivalta ja erilaiset konfliktitilanteet vaikeuttavat asioiden sujumista. Teemme kaiken tarvittavan juuri Sinun oikeuksien valvomiseksi monimutkaisessa tilanteessa.